Zebra HC100™

De HC100™ direct thermische polsband printer is een kleine formaat printer met veelzijdige aansluitmogelijkheden. In combinatie met de makkelijk te verwisselen cartridge zorgt dit er voor dat deze printer de ideale polsband printer is.

De hoge printsnelheid tot 102mm/seconde en het automatische detecteren van het type polsband zorgt ervoor dat u met de HC100™ snel en met een hoge kwaliteit kan printen.
Hij is in staat om alle industrie standard labels te printen en zowel één als twee dimensionale bar codes, hij is energie zuinig en voldoet aan de hygiënisch standaarden zoals die in ziekenhuizen gebruikt worden
HC100™ Polsband Printer is de enig printer waarbij met het verwisselen van de cartridge niet in contact komt met de labels. Men gebruikt geen losse labels of labels op rol maar een cartridge waarin de diverse labels zijn opgeslagen  Deze cartridges zijn zeer simpel te wisselen.
De beschikbaarheid van diverse kleuren en maten polsbanden, in combinatie met het gebruik van waterdichte lijmsoorten, zorgt er voor dat deze printer de ideale oplossing is voor diverse ziekenhuis toepassingen.

Technical Data:
Interfaces: RS232 (DB-9), USB
Optioneel: Ethernet 10/100 printserver, Wireless 802.11b/g
Afmetingen: 12,7cm x 24,2cm x 17,8cm (BxLxH)
Gewicht: 1,4 Kg
Resolutie: 12 dots per mm/300 dpi

Type Polsbanden:
Zelf klevend of met clip ; voor volwassenen, kind of neonatal

Zebra HC100™