Diagnostische werkplekken

Voor het stellen van een goede diagnose is een goede infrastructuur van levensbelang. Van diagnostische apparatuur, PACS systeem tot aan de monitor waarop u de beelden bekijkt, ieder onderdeel van deze keten bepaalt mede de kwaliteit. Toch krijgt niet iedere component de aandacht die het verdient. Het werkstation en de monitor vormen vaak het sluitstuk. En juist daar heeft u bedrijfszekere, betrouwbare apparatuur nodig.

Deal IT biedt u gecertificeerde diagnostische schermen en systemen, die u helpen altijd de juiste diagnose te stellen, zowel op het werk als thuis. Onze systemen hebben zich in de praktijk keer op keer bewezen en de PC en monitor zijn feilloos op elkaar afgestemd. U mag immers geen pixel missen!

Doordat wij gebruik maken van industriestandaarden zijn onze systemen eenvoudig binnen de bestaande omgeving van radiologie en oncologie in te passen en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Deal IT heeft zich gespecialiseerd in systemen voor ziekenhuizen en kan u dan ook helpen bij het selecteren van het juiste systeem voor u.
Voor de werkstations maken wij gebruik van de marktleider HP. Voor de diagnostische systemen passen wij de HP Workstations toe. Kenmerkend zijn de rekenkracht, zuinigheid en gunstige prijsstelling. Deze hoogwaardige systemen zijn uitermate geschikt in een 24-uurs omgeving.