Displays / Monitoren

Binnen ziekenhuizen zijn er voor verschillende toepassingen verschillende soorten beeldschermen benodigd.
De eisen voor een endoscopie display zijn zeer verschillend van de eisen die gelden voor een beeldscherm waar alleen patiëntendata op getoond wordt.
De onderliggende overeenkomst waar deze schermen aan moeten voldoen is dat deze veilig moeten zijn voor gebruik nabij patiënten.
Deal IT heeft voor elke toepassing een oplossing. Van een robuust display die “tegen een stootje moet kunnen” tot een zeer betaalbaar clinical review beeldscherm die naast een DICOM grijswaarden preset ook beschikt over een antibacteriële coating.
Alle displays zijn gecertificeerd voor gebruik binnen patiëntgebieden volgens EN 60601-1 en EN 60601-1-2.
Hieronder treft u enkele voorbeelden van door Deal IT leverbare monitoren voor gebruik binnen de zorgsector.

Surgical displays

Surgical imaging vereist uiterst consistente prestaties en een nauwkeurige beeldweergave. IPS-technologie verbetert de inkijk hoek, helderheid, contrast, zwartniveau en schakelsnelheid aanzienlijk.

Online catalogus

Displays / Monitoren

Clinical review

De clinical review schermen beschikken over vooraf ingestelde DICOM-14 kalibratie voor het nazien van radiologische beelden en zijn uiteraard EN-60601-1 & EN-60601-1-2 gecertificeerd. Klik onder voor ons online aanbod.

Online catalogus

Displays / Monitoren

Medische monitoren

De Neovo XM series displays zijn elektrische veilige (EN-60601-1 3e editie) medische monitoren, uitermate geschikt voor gebruik in ruimtes waar hygiëne een belangrijk aspect is.

Lees verder

Displays / Monitoren