Viewmedic Smart OR

Beeldverwerkende technologie krijgt een steeds belangrijker plaats bij het ontwerpen van moderne chirurgische faciliteiten. De ondersteuning met beeld- en videomateriaal maakt chirurgische ingrepen veiliger en eenvoudiger en biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van documentatie en interactie.

Het beheren van een groeiend aantal systemen en hun eigen complexe signalen en videodistributie is niet eenvoudig. VIEWMEDIC SMART OR beheert voor u alle systemen en verzend alle signalen naar een IP netwerk. De overzichtelijke bedieningsconsole biedt de OK medewerker controle over alle benodigde gegevens, beelden en video’s.

Viewmedic SMART OR beheert alle OK videobronnen, toont ze op een verscheidenheid van output apparaten en biedt vanuit het hele netwerk toegang tot de beelden. SMART OR kan zelfs videobeelden archiveren en informatie uitwisselen met ZIS, RIS en PACS.

Een flexibele OK oplossing

SMART OR is een zeer schaalbaar systeem, en is hierdoor geschikt voor integratie met een verscheidenheid aan bestaande systemen. Alle SMART OR oplossingen werken met dezelfde basis software en user interface. Daardoor hebben gebruikers alles snel onder de knie zonder uitgebreide trainingen zelfs bij uitbreidingen en veranderingen.

Er zijn drie basis systemen ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen:

ROUTE

SMART OR ROUTE is een enkele pc-oplossing die u in staat stelt om video signalen uit verschillende bronnen (crossbar, scaler, plafond /kamer en OK camera’s etc.) te versturen naar meerdere displays of projectoren. ROUTE is uitermate geschikt voor situaties die geen netwerkverbinding of distributie optie vereisen.

LOCAL SUITE

De SMART OR LOCAL SUITE is geschikt als instapmodel naar een volledig professioneel beeldbeheersysteem. Maximaal vier gebruikers (SMART OR clients) kunnen het netwerk gebruiken om toegang te krijgen en opnames te maken van beschikbare media streams van de OK. SMART OR LOCAL suite biedt hiernaast uiteraard ook alle capaciteiten die tot Smart OR ROUTE behoren.

NETWORK SUITE

De SMART OR NETWORK SUITE kan een complexe integratie van meerdere OK’s verzorgen. Er is binnen de NETWORK SUITE geen maximum gesteld aan het aantal SMART OR CLIENTS die streams kunnen bekijken en delen.  Opgenomen beelden die gearchiveerd zijn op het centrale netwerk kunnen ook worden geopend en beheerd met behulp van een CLIENT. De NETWORK SUITE’s opgeslagen beelden kunnen worden overgedragen aan gespecialiseerde servers, dit om de data van uw organisatie beter te beschermen. De NETWORK suite bevat ook alle ROUTE mogelijkheden.