stroomveiligheid

Binnen patiëntomgevingen dient er speciale aandacht uit te gaan naar stroomveiligheid. Elk medisch aparaat moet in een eerste foutconditie nog steeds in hoge mate electrisch veilig zijn. Medische appraten zijn vaak verbonden met andere elektrische appratuur, niet alleen via het stroomnetwerk, maar ook bijvoorbeeld via het netwerk, USB/RS232 koppelingen of via videokabels. Deal IT biedt u oplossingen die een galvanische scheiding verzekeren en zo garanderen dat een patiënt elektrisch veilig wordt behandeld.

Netwerk isolatoren

Netwerk isolatoren beschermen patiënten en medische apparaten tegen lekstromen op het data netwerk.

Lees verder

Stroomveiligheid

RS232 Isolator

Het principe van de RS232 isolator is gebaseerd op de omzetting van koper tot lichtsignalen door ze te converteren naar glasvezel en weer terug.

Lees verder

Stroomveiligheid

PDU

Stekkerdoos MED5 ZPA is ontworpen voor gebruik met medische elektrische systemen. Het voldoet aan de normen DIN VDE 0620-1:2010 en EN 60601-1:2006 (paragraaf potentiaalvereffening).

Lees verder

Stroomveiligheid

BEM isolatoren

Zoals u wellicht al heeft vernomen is Brutech Electronics Microsystems gestopt met de productie en levering van haar medisch gecertificeerde isolatoren, in de markt beter bekend als de BEM’s. Deal IT heeft het restant voorraad van Brutech overgenomen zodat u lopende trajecten bij uw klanten kunt voltooien. Het betreft zeer beperkte aantallen.

Lees verder

Stroomveiligheid

PowerVar UPS

De PowerVar Security II Medical Uninterruptible Power Manager wordt geleverd in een brede productrange, van 420 VA tot 3000 VA, en biedt een zekerheid waarvan een Office UPS niet durft te dromen.

Lees verder

Stroomveiligheid

Medische isolatie transformator

Typische toepassingen voor de isolation transformatoren zijn gebieden waar extreem lage lekstroom een vereiste is maar ook omgevingen waar de gecombineerde (totale) lekstroom van meerdere apparaten beperkt moet blijven. Ongevoelig voor elektromagnetische straling beschermen de deze isolation transformers de patiënt tegen lekstroom en uw waardevolle apparatuur tegen stroompieken.

Online catalogus

Stroomveiligheid