HP partnership. Grote prestaties, hoge snelheid

Deal IT werkt met HP om de grote prestaties en de hoge snelheid die de producten bieden. Dat maakt HP workstations uitermate betrouwbaar en dragen bij aan de verhoging van uw productiviteit. We zijn dan ook niet voor niets erkend HP Workstation specialist.

Juiste balans

HP is actief in meer dan 170 landen en ontwikkelt technologie en IT oplossingen die de ambities van organisatie helpen realiseren. De technologische innovatie van HP is gericht op de juiste balans van gebruiksvriendelijkheid en technische topprestaties.

Workstation specialist

Deal IT is preferred partner en erkend HP workstation specialist, kijk op www.workstationspecialist.nl voor alle informatie omtrent dit specialisme. Wij kiezen voor HP workstations omdat deze zo worden ontwikkeld dat de samenwerking tussen processor, geheugen, grafische kaart, besturingssysteem en softwarecomponenten optimaal is voor indrukwekkende rekenkracht, gesteund door het hele systeem. Met de meest geavanceerde technologie van Intel, waaronder de nieuwste Intel® Xeon®-processors in een Nehalem-microarchitectuur kunt u meer taken verwerken in minder tijd. Dat betekent een sprong vooruit in productiviteit bij het werken met complexe gegevensstructuren of digitale media, of het ontwikkelen van geavanceerde ontwerpen.

Virtualisatie

Een steeds meer toegepaste methode in storage is virtualisatie waarbij verschillende besturingssystemen in een omgeving worden gebruikt. Deze virtuele ‘computers’ stellen u in staat om diverse systemen op één computer te laten draaien. Dat kan kostenbesparend werken en efficiency verhogen omdat uw medewerkers altijd kunnen doorwerken ook al wordt er bijvoorbeeld een virusscan doorgevoerd.