Portfolio

Deal IT levert een volwaardig pallet aan producten en diensten rondom de IT-infrastructuur. Van PC tot server, van router tot storage-omgeving. Dankzij de vele jaren ervaring, de vakkennis en specialisaties kunnen wij u helpen met alle IT infrastructuur gerelateerde vragen. Er zijn veel meer bedrijven die dat doen. Twee zaken onderscheiden ons:

  • Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing. ‘Kan niet’ bestaat niet voor ons. Of een product al dan niet binnen de mantel of uitbestedingsovereenkomst past is voor ons niet relevant. Als u het nodig heeft, zorgen wij ervoor.
  • Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing. ‘Net niet’ bestaat niet voor ons. Wij zijn er trots op dat we de oplossing voor u realiseren die voor u het beste werkt. Soms is dat innovatief, soms heel praktisch. Als u er tevreden mee bent, zijn wij het ook.

Zoals gezegd bieden we een compleet portfolio. Het voert te ver al deze producten en diensten hier te presenteren. Als u wilt weten of we u bij een specifieke vraag kunnen assisteren, laat u het ons dan weten. Wel brengen we graag een aantal bijzondere producten uit ons portfolio voor het voetlicht. Producten waarvan we gemerkt hebben dat niet al onze klanten ze al kennen, maar dat wel verdienen:

–    Workstations
–    Data Governance
–    Web & Email Security
–    Network access solutions for mobile networks