Workstations

Deal IT is specialist in workstations met indrukwekkende rekenkracht. Bij ons vindt u alle expertise om de voor u optimale workstationconfiguratie te realiseren zowel op desktop als mobile workstation gebied. Maar ons advies gaat verder dan de workstation alleen. De prestaties worden mede bepaald door de accessoires, zoals performance monitoren. Of u nu werkt met complexe gegevensstructuren, digitale media of het ontwikkelen van geavanceerde ontwerpen, onze workstations zorgen dat u kunt werken zoals u dat wilt.
Deal IT is onder andere gecertificeerd HP Workstation Specialist. De HP Workstations behoren tot de beste in hun klasse.
Voordelen van een HP Workstation 

  • Gecertificeerd door een breed scala aan software leveranciers (Autodesk, Adobe, Bentley, Solid Works, enz.)
  • Voorzien van de “ Performance Advisor”, de tool die er voor zorgt dat uw systeem beschikt over de best presterende drivers voor uw configuratie (afstemming tussen de hardware en software)
  • Uniek ontwerp en een tool-less chassis voor de desktop workstations zodat de workstation makkelijk te upgraden zijn en zeer stil zijn in gebruik
  • Betrouwbaar – HP Workstations zijn voorzien van Error Checking and Correction (ECC) memory waardoor memory fouten tot het verleden behoren.

Deal IT adviseert HP workstations, omdat HP de krachten heeft gebundeld met belangrijke software-partners. U hebt te maken met complexe gegevens, ontwerpen en modellen, dus u hebt betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency nodig tegen minimale ontwikkelingskosten. Of u nu werkzaam bent op het terrein van engineering, ontwerp, reclame of fotografie, of in een andere gespecialiseerde sector.