Aruba Networks

Aruba Networks is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van wireless en wired oplossingen en geeft een onderscheidende invulling aan de combinatie van security en mobility. De oplossingen van Aruba zijn de enige die specifiek zijn ontwikkeld om ondernemingen te helpen met de uitdagingen die zij ondervinden op het gebied van mobiele gebruikers, de beveiliging en draadloze technologie.
Binnen een Aruba oplossing, waarin de gebruiker centraal staat integreren flexibele WLAN, identiteit gebaseerde beveiliging en een continue beschikbaarheid van netwerkapplicaties. Naast een meetbaar goede performance zijn de oplossingen van Aruba Networks ook eenvoudig te beheren. Daar waar veel organisaties zich tot voor kort alleen richten op “Guest Access” vergroot Aruba Networks het bereik aanzienlijk.
Anders dan andere aanbieders is het concept van Aruba Networks gebaseerd op een user-centric methodiek in plaats van port-centric gebaseerde netwerken. Deze user-centric netwerken vergroten het bereik van traditionele port-centric netwerken. Deze technologie kan eenvoudig worden uitgerold als een overlay bovenop de bestaande netwerkinfrastructuur. De implementatie is daarmee aanzienlijk eenvoudiger en korter van duur.