Medische PC’s

Het is gebleken dat het voor ziekenhuizen lastig is om krachtige Pc-oplossingen te vinden die voldoen aan de certificeringen, gebruikers- , software- en omgevingseisen in ruimtes waar contact met patiënten plaats kan vinden. Deal IT levert als oplossing voor dit vraagstuk een brede productlijn van Pc’s die geschikt zijn voor gebruik in ruimtes waarin zich ook patiënten bevinden. Deze oplossingen zijn gecertificeerd (EN 60601-1 / EN-60601-1-2) voor gebruik in deze omgevingen.

Door de sterk groeiende informatie- en documentatiestroom, ook binnen de ziekenhuizen, vinden we steeds vaker Pc’s terug in ruimtes waar ook patiënten zich bevinden. Voor deze locaties gelden echter vaak andere eisen aan o.a. stroom en elektromagnetische veiligheid dan voor een standaard kantooromgeving. Daarnaast is er ook vaak behoefte aan een oplossing die geen geluid produceert. Met het oog op het feit dat in gebieden waar patiënten komen hygiëne een belangrijke rol speelt is een makkelijk reinigbare medische PC, waarin zich geen stof ophoopt, een vanzelfsprekende voorwaarde voor deze ruimtes.

Enkele voordelen van onze PC lijn.

  • Ventilatorloze koeling: zorgt voor een geluidloos gebruik van de Pc’s en voorkomt stofophoping in de PC met als voordeel dat de Pc’s onderhoudsvrij zijn.
  • De Pc’s zijn stroom- en EMC veilig en immuun voor elektromagnetische storingen. Alle exemplaren worden getest volgens EN-60601-1-2. Bij elke machine wordt een testrapport geleverd.
  • De Pc’s zijn gestandaardiseerd op industriestandaarden. Dit heeft als voordeel dat u gebruik kunt maken van de meest krachtige actuele technologie. Door gebruik van deze standaarden kunnen wij de Pc’s leveren tegen een uiterst scherpe prijs.
  • De componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en getest op continu gebruik (24/7).
  • Brede range van uitvoeringen, voor elke toepassing en omgeving is de juiste oplossing te vinden
  • Meerdere opties beschikbaar: netwerkisolator, geheugen, framegrabbers, keyboards.

Om de werkplek volledig stroomveilig en hygiënisch te maken kan Deal IT u ook voorzien van medisch gecertificeerde TFT-displays, isolatoren en volledig reinigbare keyboards. Wanneer de displays gebruikt dienen te worden voor diagnose-doeleinden heeft Deal IT aanvullende producten voorhanden die hun waarde in de praktijk inmiddels bewezen.

Touch Panel PC’s

Onze gecertificeerde all-in-one panel PC’s zijn goed reinigbaar en hebben een volledig gesloten behuizing en ventilatorloze koeling. Hierdoor zijn deze panel PC’s zeer goed inzetbaar in ruimtes waar hygiëne van belang is. Ook de antibacteriële coating waarover de machine beschikt is hierin een groot voordeel. Speciaal voor gebruik op medische carts kunnen wij medische AIO modellen leveren die de hele dag op interne accu’s draaien.

Medische PC’s

Medische Thin Client

De Silence XT-M is de kleinste medische PC beschikbaar op de markt, maar is ondanks zijn zeer kleine formaat een zeer krachtige PC met meerdere uitbreidingsmogelijkheden.

Online catalogus

Medische PC’s

Medische mini-PC

Een goed reinigbare aluminium behuizing en ventilatoos ontwerp maken deze PC uitermate geschikt voor gebruik binnen patient omgevingen. Door zijn gesloten behuizing, aantrekkelijke aanschafprijs en geluidloze werking wordt dit model voor zeer veel doeleinden binnen ziekenhuizen gebruikt.

Online catalogus

Medische PC’s

Medische micro-toren

Een goed reinigbare aluminium behuizing en ingebouwde filters maken de PC ideaal voor gebruik in niet-kritieke zorgomgevingen zoals patiëntenkamers, verpleegkundigen stations, laboratoria en examen kamers. Ondanks het kleine formaat beschikt de machine over een grote hoeveelheid uitbreidingsmogelijkheden en is hiermee ook uitermate geschikt voor koppeling aan medische apparaten.

Online catalogus

Medische PC’s

Docpad medische tablet

De Docpad™ serie bestaat uit medisch gecertificeerde (EN 60601-1) convertible tablets met multi-touch LCD scherm. Deze medische tablet biedt onbeperkte mobiliteit in behandelruimtes. De Docpads zijn zowel als tablet en als notebook inzetbaar, uitermate geschikt als mobiele thin client, valbestendig en leverbaar in Android en Windows modellen.

Online catalogus

Medische PC’s